Kondisjonstest

mai 20, 2009, kl. 17:10 | Publisert i Sånn går no de grønne dagan | 15 kommentarer
Stikkord: , , ,

Jeg skal teste tantekondisen. Det er ingen liten utfordring når man har gitt seg selv reiseforbud. Men jeg håper at hvis jeg sitter i fred og ro i baksetet på vei over fjellet og tar reisen litt etappevis, så går det bra. Hva gjør man vel ikke for å treffe sitt nyeste tantebarn, som har rukket å bli flere måneder gammelt uten å få møte sin Tante Grønn?

Det kan være det blir stille her mens jeg er på andre siden av landet på kondistest. Hvis det blir kjedelig å vente, kan dere sjekke ut Melody Gardot, som er min nye favoritt i min verden av litt lyd, men ikke for mye. Nydelig jazzpop, med særpreg og en unik historie bak. Hun ble nemlig skadet i en trafikkulykke da hun 19 år, og brukte musikkterapi for å takle situasjonen. Sånn oppdaget hun musikken, og det kan vi være glade for.

15 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Jeg skal krysse fingre og tær, sende gode tanker og alt mulig, for at turen over fjellet går bra!
  For hva gjør man ikke for tantebarn! 🙂

  Nå ble jeg glad, jeg.
  Da er det greit at det kan bli stille fra din kant av nabolaget.
  Stor klem!

 2. God tur og kom snart tilbake:)

 3. Kos deg med tantebarnet ditt du, Tante Grønn, vi er jo her når du kommer tilbake også! God tur! =o)

 4. Ha en riktig god tur og kos deg nå masse med tantebarnet! Vi unner deg denne turen og krysser fingrene for at alt går bra.

 5. God tur! Haaper det blir bra 🙂

 6. Var sikker på at jeg la inn en «God tur & kos deg med tantebarnet», men det har nok forsvunnet.

  Har hørt på Melody Gardot og takker for tipset. Nydelig! Fant også ut at hun skal synge under MoldeJazz den 15.juli. Kun 1 time unna hjemmet mitt, men den dagen er jeg dessverre på Mallorca!!!

 7. God tur over fjellet – tantebarn er stas og tanter som deg er ikke så lite stas det heller 🙂
  Håper det går fint.

 8. Takk for koselige kommentarer, folkens! Jeg er tilbake etter å ha vært med verdens nydeligste to tantebarn. I dag skal jeg hvile ut 🙂

 9. Randi: Kommentarene dine hadde havnet i spam-filteret, uten at jeg helt vet hvorfor. Så det først nå, beklager det. Så gøy at Melody Gardot kommer til MoldeJazz. Jeg bodde i Molde et halvt år, og bodde så nærme at jeg kunne høre utekonsertene på jazzen fra verandaen 🙂 Dessverre hører jeg nok ikke Melody helt til Bergen. Skulle gjerne ha vært der!

 10. Kos deg med tantebarn-tur!! Jeg har selv blitt grandtante for første gang for et par måneder siden. Får video i e-posten med visse mellomrom, og er helt betatt. Jeg håper jeg snart får til å ta meg en tur nedover til Vestfold, så jeg skjønner akkurat hvordan du har det :-). Jeg gleder meg stort på dine vegne. Det blir sikkert herlig!

  Takk for tipset om Melody Gardot! Henne har jeg ikke fått med meg og det høres ut til å være akkurat slik musikk og stemme som jeg liker 🙂 Mmmmm langt ned i magen, og blikket mitt blir borte med en gang. Lekkert.

 11. Godt å ha deg tilbake! 🙂

 12. Hei igjen tante Grønn. Jeg har skiftet navn (Fra Pegasus til Webtussa) og sokker, men ikke så mye mer. Gikk inn på YouTube og lyttet til flere av låtene av Melody Gardot. Nyyydelig! Tusen takk for tipset! Ha en fortreffelig dag.

 13. Glad for at flere enn meg oppdager Melody Gardot! Jeg hører på henne så mye som jeg klarer 🙂 Og veldig motiverende at hun har klart å snu en uventet og fæl hendelse til noe helt annet.

 14. Hehe
  Jeg er mer enn lovlig distre for tiden. Du var jo hjemme igjen fra tantebarntur, jo…

  Nå skal jeg opp og lese oppskrift 🙂

  Pizzaen så nydelig ut, så jeg skal finlese. Så distre som jeg er for tiden er det vel best jeg setter en klype på nesa for å minne meg om hva jeg har lest etterpå

  Klem

 15. Kari: He he, det er lov å være distre 😀 Klype på nesen hørtes ut som et bra triks – umulig å glemme i alle fall!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.
Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere liker dette: