Prisverdig

mai 8, 2009, kl. 23:27 | Publisert i Sånn går no de grønne dagan | 10 kommentarer
Stikkord: , ,

Noen ganger dukker ting opp akkurat når man trenger det. Da det hadde gått en uke siden forrige blogginnlegg (som dessuten var et bilde) og bomull igjen hadde tatt overhånd i hodet etter for mye aktivitet, trengte jeg litt overskudd for å komme i gang igjen. Og akkurat da jeg trengte det, hadde Neglecta tildelt meg en pris «– for hennes varme medmenneskelighet«. Det varmet langt inn i kroppen.

Pris

“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET – nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.“

Nå er det sånn at denne prisen har vandret rundt i bloggebyen en god stund allerede, så jeg velger å gi den videre til bare to bloggere, Inga-Cecilie og Mona&Johannes. Jeg legger ingen lenker, siden bloggene er private. Dette er blogger jeg besøker ofte, og som er mitt vindu ut til den store verden som jeg ikke kom meg til dette året. Jeg setter stor pris på de nære beskrivelsen av hverdagen i et annet land, enten det dreier seg om barnehage og skumle slanger eller om Obama-valgkamp og shopping i storbyen.

(Jeg er ingen tilhenger av kjedebrev, kjedemail eller «kjedeblogging», så prisen gis uten forpliktelse om videresending.)

10 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Så deilig at gode ord og omtanke kommer i det øyeblikk man virkelig trenger det!

 2. Ja, ikke sant! Setter også pris på trofaste lesere som alltid legger igjen kommentarer, sånn som du 🙂

 3. Tusen takk, Marte! 😀
  Det var koseleg! At du blei tildelt pris for din varme medmenneskelighet var vel fortjent – eg trur det er veldig mange der ute som setter stor pris på bloggen din! (Forøvrig enig i det du skriv i parentes på slutten..)
  Stor klem fra Boston, IC 🙂

 4. Godt å ha pennen din tilbake igjen, og vel fortjent heder til bloggen. Vi tenker på deg stadig vekk og håper noen gode tanker når fram over fjellet med all vinden vi har hatt i det siste 🙂

 5. Vel fortjent, Marte!
  Og nå er finværet her igjen – hurra! Skjønner det er fristende å ta for seg av ethvert lite overskudd som plutselig dukker opp – men hvor vanskelig det er: vær tålmodig!
  Og husk at livet går i svingninger, både når man er syk og frisk!
  Selv om du er nede for telling en uke, kan neste uke bli bedre! Med din selvinnsikt, styrke, vilje og ditt mot – så vet jeg det kommer mer aktive tider!
  Du skrev det så godt i en tidligere bloggpost:
  Svømme, svømme, sakte, sakte…

  KlemEirunn

 6. Du er fantastisk flink til aa skrive, og jeg er sikker paa at denne er den foerste av mange priser du kommer til aa faa for din herlige penn. Haaper du finner tilbake til roen i bassenget igjen …

 7. Fine folkene som leser bloggen min 🙂 Kjenner gode tanker komme blåsende både over fjell og hav!

 8. Hei, Marte 🙂
  Jeg slutter meg til den prisen for din varme medmenneskelighet 🙂 du har en sånn velkommen og liketil stil i skrivingen din som gjør at du når alle. Jeg er også litt spent på en annen blogg du skriver/skrev (?) – martedensmarte 🙂 vi lever litt i ei boble her på Berget .. håper snart å få tid til å se nærmere på den!
  – i alle fall, ville bare si at jeg syns også du er flink! Klem

 9. … eller blingser jeg heftig nå? .. det er du som har forfattet bloggen martedensmarte – mener jeg leste det ett sted ..??? Nei, nå ble jeg litt forvirret her … 🙂

 10. Tusen takk for rosen, Embla! Det setter jeg stor pris på. Og ja, martedensmarte er min blogg, men den har blitt litt forsømt i min reduserte tilstand. Man kan vel nesten kalle det omsorgssvikt. Men jeg kommer tilbake! Har bestemt meg for det (og tror på det ganske ofte).


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.
Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere liker dette: