Etterlyst

februar 18, 2009, kl. 10:07 | Publisert i Sånn går no de grønne dagan | 6 kommentarer
Stikkord: , ,

etterlysningJeg etterlyser to personer, angivelig i min egen omgangskrets. De to er mistenkt for å være avsendere av hyggelig pakke som kom i posten i går. Pakken inneholdt energimedisin i form av sjokolade, med tilhørende instruksjoner om inntak av medisinen i et koselig kort uten avsender. I tillegg inneholdt pakken et inspirerende fotoblad. De to personene er også stiftere og formødre av den nye organisasjonen Marte I Våre Hjerter (MIVH), og det kan være Brønnøysundregisteret må kontaktes for å avdekke bak-kvinnene. Jeg ber de to gjerningskvinnene om å melde seg til undertegnede, så mysteriet kan bli oppklart. Foreløpige mistenkte er BæreBob og SteikPann, men man har ingen konkrete bevis.

Og forresten, så brygger jeg på et skikkelig og muligens interessant blogginnlegg, men siden hodet mitt ikke er så god på lange tanker tar det litt tid. Så dere får bare vente og se. Plutselig kommer det. Den som venter på noe godt… Mens dere venter kan dere jo ta en tur innom min nye fotoblogg. Målet er å legge inn et nytt bilde hver dag.

Reklame

6 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hyggelig med slike overraskelser! Men selvfølgelig er det greit å vite hvem man skal takke. Lykke til med detektivarbeidet. Det ser ut som du er kommet langt på vei i oppklaringen.

  Nå skal jeg besøke deg på fotobloggen.

 2. Pakkens innhold så jo digg ut. Men greit å vite hvor det kommer fra også 🙂 Lykke til på jakten.

 3. Takk for kommentarer, Randi og Rune 🙂
  Alltid kjekt med overraskelser i posten, men hadde vært fint å vite hvem jeg skal takke! Foreløpig har ingen meldt seg, men jakten fortsetter…

 4. Kan man bli medlem i MIVH?

  Tante Grønn svarer: He he, det må du nesten spørre opphavs- og forkvinnene i foreningen om 😉 Jeg skal gi dem beskjed når de er identifisert!

 5. Så utrolig hyggelig ting å gjøre! Du har gode venner, Tante Grønn! 😀

  Tante Grønn svarer: Ja, det var skikkelig hyggelig! 😀 Men er fremdeles usikker på hvem det er som var så hyggelig. Har en anelse om at de bor i samme by som deg.

 6. Jeg vil også få slike hyggelige overraskelser 😀

  Tante Grønn svarer: Velkommen hit, Vivi! Overraskelsen kommer når du minst venter det 😉 Jeg hadde i alle fall ikke forventet pakke i posten.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.
Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere liker dette: